IVIK (Internetes Vélemény-Információs Központ)

Mi az IVIK?

Használati útmutató

Mi az ivik:

Az ivik.hu egy minősítő központ, melynek tartalmát értékelések és hozzászólások alkotják. Oldalunkon vélemények, minősítések írhatók és olvashatók üzletekről, vállalatokról, intézményekről és szervezetekről, akár a Tiédről is.

Az ivik célja és küldetése:

Célunk, hogy a lehető legtöbb piaci szereplő minősítést kapjon, a vevői, partnerei, dolgozói vagy páciensei véleménye alapján.

Küldetésünk, hogy az itt található információkkal segítséget nyújtsunk másoknak a választásban.
Szeretnénk kiemelni azokat, akik a vélemények alapján szolgáltatásukkal, kínálatukkal és magatartásukkal megérdemlik azt, és kiszűrni mindenkit, aki etikátlanul, megbízhatatlanul, embereket megtévesztő vagy megkárosító módon működik.

Így működik az ivik:

Az ivik-en ajánlati listánkat a megadott keresési szempontok figyelembevételével, a beérkezett vélemények, minősítések által kialakított sorrendben jelenítjük meg. Az egyes tevékenységekre történő kereséskor találati listánkban egy szereplő annál előrébb jelenik meg, minél több buton_positive és minél kevesebb button_negative értékeléssel rendelkezik. A visszaélések és „csalások” elkerülése érdekében, 1 regisztrált felhasználó, 1 bejelentkezés alkalmával, 1 profilra, 1 véleményt adhat le. Első helyen a legpozitívabb, míg az utolsón a legnegatívabb szereplő található.

  1. Hogy minden funkciót megfelelően használhass, jelentkezz be:

01

Pl.: Szegeden keresünk vendéglőt:

  1. A főoldali keresőben beállítom a keresési feltételeket:

02

  1. Az enter vagy a „keresés” gomb megnyomását követően megkapom az ivik.hu ajánlati listáját. 1. helyen a legpozitívabban, míg utolsó helyen a legnegatívabban értékelt szereplőkkel:

03

A kép csak illusztráció nem valós szereplőkkel!

  1. A találati lista egy elemére kattintva találjuk az adott szereplő részletes ivik profilját. Példánkban „Jenő vendéglője”-t választottuk:

04

Új szereplő hozzáadása:

  1. Ha nem szerepel oldalunkon az általad véleményezni kívánt piaci szereplő, add hozzá adatbázisunkhoz:

05

  1. Vidd fel a szükséges adatokat, véleményezz, minősíts, majd add hozzá adatbázisunkhoz az új szereplőt! Adminisztrátoraink 24 órán belül feldolgozzák, majd megjelenítik az új tartalmat.

06

Jelszómódosítás:

08

Ha bármiben segíthetünk:

07

Az ivik.hu csapata